Bloemschikken? Da's leuk...!

Bij Pure flower kunt u een programma volgen waarbij u van september tot en met mei, eens per maand, een mooi bloemstuk komt maken. De meeste workshops vinden in de avond plaats en starten dan om 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. En 1x per maand kunt u op donderdagochtend de workshops volgen. De workshop op de ochtend begint om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. De onderwerpen en manieren waarop een schikking gemaakt wordt, variëren elke keer. Hierbij volgen we de seizoenen en werken we steeds met andere, verse materialen. In totaal zijn dit 9 workshops. Vindt u dit teveel? Wij hebben ook reeksen van 4 workshops. U maakt dan een bloemschikking in het najaar, met de Kerst, voorjaar en zomer. En voor degenen die één keer willen komen, organiseren wij losse workshops in de herfst, met Kerst en Pasen. Informeer naar de mogelijkheden!
Organiseert u zelf een uitje met vriendinnen, vrijgezellendag of personeelsactiviteit, dan is het ook mogelijk om bij ons te komen bloemschikken. Zowel in de avond als op de dag, met een minimum van 10 personen, tot maximaal 22 personen. Ook kunnen wij op uw locatie een workshop verzorgen!
Onze workshops zijn altijd inclusief alle benodigde materialen en begeleiding. Inbegrepen zijn:

  • Bloem- en groenmaterialen
  • Ondergronden
  • Gebruiks- en decoratiematerialen
  • Koffie / thee met iets lekkers

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen en uw vragen aan ons stellen. U kunt zich ook opgeven voor onze nieuwsbrief die ongeveer 3x per jaar per email verschijnt.